logo


ASPERGEMENU

 

Glas bruisende cava ( brut )

Met een slaatje van Zeebrugse garnaaltjes

en

Een plakje gandaham met knikker van zoete meloen

*

Asperges op

Vlaamse wijze

*

 

Velouté van Mechelse witkoppen

en sliertjes gerookte zalm

*

 

Gegratineerde asperges

Breydelham en kaas, luchtig geklopte mousseline en krielaardappeltjes

*

 

Bavarois van aardbeien,

verse zoete Belgische aardbeien en

vanilleroomijs

*

 

Koffie 

en zoetigheden

 

 

Wijnen, gewone bieren, frisdranken en waters aan tafel inbegrepen :

63 € /pp

**********************

MOEDERDAGMENU

het moederdagmenu is verkrijgbaar op 10 -11 en 12 mei ( reservatie noodzakelijk )

 

 

Glas champagne van het huis (brut)

vergezeld van

een mousse van Bressekip

bruchetta met camenbert en zoete accaciahoning

carpaccio van rund met Parmesaanse schilfers en olijfolie van de eerste persing

*

 

Gebakken Sint Jacobsvruchten, crème van pastinaak,

crumble van Gandaham en sausje van Zeebrugse garnalen

*

 

Velouté van gourgettes

en een lepeltje opgeklopte room

*

 

Filet pure van van Belgisch wit blauw

oesterzwammen,

sausje van dragon, pril lentegroen

en gratin van polderaardappelen

*

 

Dessertencreatie van de Chef 

met zuur en zoet

*

 

Koffie

en zoetigheden.

 

 

Wijnen, gewone bieren, frisdranken en waters aan trafel inbegrepen : 70 €/pp

 ********************************************************************