Chef kok “Henk Blommaert”stelt voor :

MEERKEUZEMENU april 2024

verkrijgbaar vanaf vrijdag 5 april

Aperitief

Glas sprankelende pro seco spumante
Rilette van sardines en gele paprikaroom
Panna cotta van asperge, daslookpesto en gelakt buikspek  

Soep

Velouté van Mechelse witkoppen en kruidige room

VOORGERECHT

Carpaccio van Sint Jacobsvruchten en zalm, crème van bloemkool,
tapenade van wintertruffel en nootjes, zure room en granny smith
of
Filet van leng, shi take paddenstoelen, paksoi, spinazie en jus van citroengras
of
Gerookte Italiaanse ham, wafeltje van hesp, mozzarella en pesto, mosterdsla

Sorbet

Sorbet van aardbeien

HOOFDGERECHT

Sliptongen van de laatste sleep, gebraden in hoeveboter, fris slaatje en verse frietjes
of
Licht gerookte en traag gegaarde kalfsfilet d’ Anvers, gele wortelzalf, boeketje van lentegroen,
rosti aardappel en saus van Tierenteynmosterd
of
Geroosterde filet van aan de lijn gevangen zeebaars, boontjes en asperges, sausje van blanke boter

NaGERECHT

Aardbeien, mascarpone-amandeltaartje, Engelse room
of
Luchtige mousse van Callebaut-callets en vanilleijs
of
Parfait van bloedappelsien, citroen crèmeux-meringue, havermoutcrumble
******
Koffie, thee of infusie
met zoetigheden

Wijnen, gewone bieren, frisdranken en waters aan tafel inbegrepen (tot na de koffie)

75 €/pp

Restaurant 't Jagershof