
lunchen in het Jagershof
ELKE VRIJDAG IS DE LUNCH OOK ’S AVONDS VERKRIJGBAAR
Hapje vooraf, soep van de dag, hoofdgerecht, koffie : 20 €
of
Hapje vooraf, voorgerecht, hoofdgerecht, nagerecht of koffie : 25 €
Vrijdag 6 oktober
Hapje
*
Soep van de dag
of
Rilette van sardientjes, rode biet, witlof, bruschetta met tomaat en look
**
Geroosterde filet van zeebaars, pasta, courgette, paprika, witte wijnsaus met basilicum
***
Dessert van de dag
of
koffie
*********
Zaterdagmiddag 7 oktober
hapje
*
soep van de dag
of
kroketje van breydelham, gemarineerde groentjes, dressing met truffato
**
zacht gegaarde filet van hoevekip, wokgroentjes, gebakken aardappeltjes, jus met dragon
***
dessert van de dag
of
koffie
*********
Vrijdag 13 oktober
Hapje
*
soep van de dag
of
panna cotta van aan de lijn gevangen forel, zure room en dille
**
filet van leng, gegaard in kruidenboter, pesto, groentencouscous en blanke boter met limoen
***
dessert van de dag
of
koffie
*********
Zaterdagmiddag 14 oktober
Hapje
*
soep van de dag
of
kaaskroketje, krulandijvie, Parmesaanse schilfers, vinaigrette van mosterd
**
rumsteak “bullet”, peper, witlofslaatje en in ossenwit gebakken frietjes
***
dessert van de dag
of
koffie
*********
Vrijdag 20 oktober
Hapje
*
soep van de dag
of
canneloni met gerookte zalm, gemarineerde venkel, rode bessendressing van kerrie en mierikswortel
**
zeewolf, risotto met boschampignons, rode wijnsaus, gefrituurde pastinaak
***
dessert van de dag
of
koffie
*********
Zaterdagmiddag 21 oktober
hapje
*
soep van de dag
of
slaatje met huisgerookte eendenborst, witlof, appel en honing-vinaigre6e
**
stoofpotje van everzwijn, garnituur van herfstgroentjes, veenbessen en kroketjes van polderaarappelen
***
dessert van de dag
of
koffie
*********
Vrijdag 27 oktober
Hapje
*
soep van de dag
of
gegrilde inktvisringen, gemarineerd in citroen en koriander, komkommersla
**
geroosterde filet van Atlantsche zalm, paksoi, mousseline en zoete aardappel
***
dessert van de dag
of
koffie
*********
Zaterdagmiddag 28 oktober
Hapje
*
soep van de dag
of
pastei van fazant, confituur van zoete ui, knolselder, nootjes, kramiek
**
traag gegaard Duro- varkenshaasje, gestoofd witlof, stoemp van spek en groene kool, jus met rode wijn
***
dessert van de dag
of
koffie
*********