
Chef kok “Henk Blommaert”stelt voor :
MEERKEUZEMENU november 2023
verkrijgbaar vanaf vrijdag 3 november
Aperitief
Glas ijsgekoelde cava met sap van violet
wildpasteitje met choggia biet, chutney van ui en mango
rilettte van zalm met zure room en bieslook
Soep
Soepje van knolselder en kruidenroom
VOORGERECHT
Geroosterde zeebaarsfilet, pastinaak, paddenstoelen en rode wijnsaus
of
Duo van kaas- en garnaalkroket, slaatje met witte kool, veldsla en witlof
of
Carpaccio van hert, olijfolie van de eerste persing, rucola en Parmesaanse schilfers
Sorbet
Sorbet “Poire Williams”
HOOFDGERECHT
Stoofpotje van hertenkalf, stronk van Belgisch witlof, zoete aardappel, amandelkroketjes
of
Dagverse sliptongetjes, gebraden in hoeveboter, krokant slaatje en verse, in ossenwit gebakken frietjes
of
Gepekeld speenvarken in bordelaise, garnituur van streekeigen groen en kroketten van polderaardappelen
NaGERECHT
Tarte “tatin” met romig vanilleijs en speculoos
of
Ijsparfait van bosvruchten op coulis van passievrucht
of
Mousse van witte chocolade, frisse munt en sap van frambozen
******
koffie, thee of infusie met zoetigheden
*******
wijnen, gewone bieren ( Jupiler, Kriek, Omer, Hoegaarden),
frisdranken en waters aan tafel inbegrepen (tot na het hoofdgerecht)
72 €/p