Chef kok “Henk Blommaert”stelt voor :

MEERKEUZEMENU oktober 2023

verkrijgbaar vanaf vrijdag 6 oktober

Aperitief

Aperitief op de wijze van de chef
wildpastei met rode ui chutney
gerookte forel, sinaasappel, gele biet en noten

Soep

Velouté van pompoen, rode puntpaprika, kokosmelk en pinda’s

VOORGERECHT

Boullabaisse van Noordzeevis, grote garnalen en toast
of
Brtisanaal gerookte schotse zalm met mierikswortel, citroen en toast
of
Trio van wildpastei, confituur van veenbessen en toastje van kramiek

Sorbet

Sorbet van meloen

HOOFDGERECHT

Dagverse sliptongetjes, krokant slaatje en verse in ossenwit gebakken frietjes
of
Kogel filet “mignon”, naar keuze champignon- peper- of bearnaisesaus,
knapperig slaatje en verse in ossenwit gebakken frietjes
of
Zacht gegaard “Duroc ” varkenshaasje, herfstgarnituur,
kroketjes van polderaardappelen, jus met rodewijn

NaGERECHT

Panna cotta met doyennepeer
of
Chocolademousse van fondant callets
of
Romig vanilleijs met chocolade of caramel
*
Koffie, thee of infuus
met zoetigheden
Huiswijnen, gewone bieren, frisdranken en waters aan tafel inbegrepen ( tot na het hoofdgerecht) : 72 €/pp

Restaurant 't Jagershof