Chef kok “Henk Blommaert”stelt voor :

MEERKEUZEMENU april 2023

verkrijgbaar vanaf vrijdag 31 maart

Aperitief

Prosecco “Spumante”
Frisse tartare van baars en forel, panna cotta van wasabi en limoen
gepofte quinoa, sesam, soyadressing
Sushi met crab en komkommer, gel van gember en citroengras, zure room

Soep

Velouté van Mechelse witkoppen en kruidenroom

VOORGERECHT

Gerookte zalm, rode biet, appelsien, yoghurt-mosterd dressing, tortilla-krokant
of
Zeeduivel met bloemkoolmousseline, blanke boter met witte wijn,
groene garnituur, basilicum
of
Asperges “op zijn Vlaams”

Sorbet

Sorbet van mango

HOOFDGERECHT

3 sliptongetjes van de laatste sleep, gebraden in hoeveboter,
krokant slaatje en verse frietjes in ossenwit
of
Filet mignon van blauw-wit , naar wens gebakken, krokant slaatje,
peperroom- champignonroom- of bearnaisesaus
verse frietjes in ossenwit
of
Groene en witte asperges,
geroosterde kabeljauw, luchtige mousseline, puree van prei

NaGERECHT

Gemarineerde aardbeien met crème van mascarpone en Engelse room
of
Romig vanilleijs met vers gesmolten warme chocolade en slagroom
of
Coupe met vanilleijs, advocaat en slagroom
******
Koffie, thee of infusie met zoetigheden
*
Huiswijnen en cava evenals frisdranken, water en lichte bieren zijn inbegrepen tot de koffie
Voor alle andere bieren wordt suplement van 2,5€ per consuptie aangerekend.

69 €/pp

Restaurant 't Jagershof