Chef-kok Henk Blommaert en zijn keukenteam stellen voor
Aanrader van de chef
Vanaf 17 februari ( na reservatie )
Aperitief
Glas champagne van het huis brut vergezeld van drie bijbehorende ” amuzes “
Soep
Bisque van kreeft, geschuimde room, fine cognac, zwarte peper
VOORGERECHT
Halve Canadeese kreeft, geroosterd in kruidenboter, gebakken oesterzwammen, parelcouscous met paprika en rode ui, sausje van venkel en Pastis
Sorbet
Sorbet “kolonel”
HOOFDGERECHT
Kalfslende, zacht gegaard, kroketje van zwezerik, saus van wintertruffel, zalf van gele wortel, seizoensgroenten, gratin van polderaardappelen
NaGERECHT
Dessertbord “op de wijze van de chef” ****** Koffie, thee of infuus met zoetigheden 69 €/pp Aangepaste wijnen, gewone bieren, frisdranken en waters aan tafel inbegrepen (tot na het hoofdgerecht) : 79 €/pp