Chef-kok Henk Blommaert en zijn
keukenteam stellen voor

Aanrader van de chef

Vanaf 17 februari ( na reservatie )

Aperitief

Glas champagne van het huis  brut 
vergezeld van drie bijbehorende ” amuzes “

Soep

Bisque van kreeft,
geschuimde room, fine cognac, zwarte peper

VOORGERECHT

Halve Canadeese kreeft, geroosterd in kruidenboter,
gebakken oesterzwammen, parelcouscous met paprika en rode ui,
sausje van venkel en Pastis

Sorbet

Sorbet “kolonel”

HOOFDGERECHT

Kalfslende, zacht gegaard, kroketje van zwezerik,
saus van wintertruffel, zalf van gele wortel, seizoensgroenten,
gratin van polderaardappelen

NaGERECHT

Dessertbord “op de wijze van de chef”
******
Koffie, thee of infuus
met zoetigheden
69 €/pp
Aangepaste wijnen, gewone bieren,
frisdranken en waters aan tafel inbegrepen
(tot na het hoofdgerecht) :
79 €/pp

Restaurant 't Jagershof