MEERKEUZEMENU DECEMBER 2024

Chef kok “Henk Blommaert”stelt voor :

Verkrijgbaar vanaf vrijdag 6 december

aperitief “van het huis” ; naar keuze zoet of bitter
zalm, koolrabi, radijs, dillejus
terrine van everzwijn, chutney van rode ui
cappuccino van witlof, roquefort en gebrande hazelnoot
*
panna cotta van paling en forel, in het huis gerookte eend,
peperkoekcrumble, structuren van rode biet, crème van yoghurt en Camembert
**
gebakken staartvis, pastinaak, shitake
schorsenerenchips, rode wijnsaus
***
mango sorbet
****
sliptongen, gebakken in hoeveboter, tartaar,  fris slaatje,
verse, in ossenwit gebakken frietjes
of
filet van fazant, zacht gegaard, ’saltimbocca‘
jus van boschampignons, witlof, stoemp met speksliertjes en kool
*****
tiramisu met spekuloos,
 chocolade en mandarijn, pistacheijs
******
koffie, thee of infusie
met zoetigheden
Wijnen, gewone bieren, frisdranken en waters aan tafel inbegrepen tot na het hoofdgerecht :
80 €