
Chef-kok HENK BLOMMAERT
en zijn team stellen voor
MEERKEUZEMENU februari 2023
verkrijgbaar vanaf vrijdag 10 februari
Aperitief
Mix van gin, cointreau, passoa en sinaasappelsap
Blozend tomaatje, het buikje gevuld met krab, mozzarella en basilicum
Wafeltje met Schotse gerookte zalm, en kruidenkaas
Soep
Velouté van Belgisch grondwitlof, pancetta, amandelen en bieslook
VOORGERECHT
Gegratineerd pannetje van de visser met rivierkreeftjes, garnalen,
dagverse Noordzeevis, prei en paddenstoelen
of
Duo van artisanale kaas- en garnaalkroketten, waterkers en citroen
of
Carpaccio van tonijn, witte balsamico dressing, gemarineerde venkel,
komkommer en munt
Sorbet
Sorbet van mango
HOOFDGERECHT
3 sliptongetjes van de laatste sleep, in hoeveboter gebraden,
verse in ossenwit gebakken frietjes
of
Filet Mignon van Belgisch wit-blauw rund, naar wens gebakken, champignonpeper-of béarnaisesaus,
slaatje van pril voorjaarsgroen en verse ,in ossenwit gebakken, frietjes
of
Lamsnootje, in thymboter gebraden, shi take, zalf van wortel,
groene asperge, jus van graanmosterd en aardappel-wedges met oregano
NaGERECHT
Crème brulée op “Catalaanse” wijze
of
Moelleux met vanilleroomijs en frisse munt
of
Luchtige mousse van fondant Callebaut callets
*
Koffie, thee of infuus
met zoetigheden
Wijnen, gewone bieren, frisdranken en waters aan tafel inbegrepen
(tot na het hoofdgerecht)
69 €/pp