Chef-kok HENK BLOMMAERT
en zijn team stellen voor

MEERKEUZEMENU februari 2024

verkrijgbaar vanaf vrijdag 2 februari

Aperitief

Aperitief “maison”
makreelfilet, tomaat, sjalot en ponzu
vitello tonnato, appelkapper, waterkers

Soep

Soepje van witlof, spek van Brasvar, kruidenroom

VOORGERECHT

òp zijn vel gebakken zeebaars, romesco, olijven en amandelen
of
duo van artisanale kaas- en garnaalkroketten, citroen, gemsslaatje
of
carpaccio van tonijn, witte balsamico-dressing, gemarineerde groentjes, komkommer en munt

Sorbet

sorbet van framboos

HOOFDGERECHT

in hoeveboter gebraden sliptongen, krokante winterse groenten
en verse, in ossenwit gebakken frietjes
of
warm huisgerookte zalmfilet, wokgroentjes,
luchtige mousseline met sinaasappel
of
kroontje van Australisch melklam, gebraden in thymboter,
zalf van winterwortel, boontjes, gratin-aardappel

NaGERECHT

crème brulée
of
parfait van nougat, coulis van frambozen, kletskop
of
taartje van fondant Callebautchocolade,
citrusvruchten, safraan
******
koffie, thee of infusie
met zoetigheden
*******
wijnen, gewone bieren, frisdranken en waters aan tafel inbegrepen ( tot na het hoofdgerecht) :
74 €/pp

Restaurant 't Jagershof