MEERKEUZEMENU januari 2023

Verkrijgbaar vanaf 6 januari

Aperitief

Aperitief van ijsgekoelde sprankelende cava, gin en violet
Quiche met prei en pompoen, beenham en ricotta
Slaatje met makreel, yoghourt, rode ui, appel en augurk.

VOORGERECHT

Geroosterde zeebarbeel, parelcouscous met paprika
blanke boter met Chardonnay
of
zacht gegaard kalfvlees met mosterd,
balsamico dressing, remoulade van knolselder, rozijnen en kappertjes
of
Scampi
met Oosterse bouillon van gember en citroengras, noedels

Soep

Soepje van winterwortel met gerookte heilbot en bieslook

HOOFDGERECHT

Haasje van aan de lijn gevangen kabeljauw, safraanolie, ,
winterse groenten en aardappelpuree
of
Ragout van everzwijn met rode wijn en veenbessen,
wildgarnituur en knolselderpuree
of
3 sliptongetjes van de laatste sleep,
krokant slaatje en in ossenwit gebakken verse frietjes

NaGERECHT

Taartje van witte chocolade, mandarijn,
frambozencoulis
of
Speculoosijs met Amaretto
of
Profiteroles met chocoladesaus en smeuig vanilleijs
*
Koffie, thee of infuus
met zoetigheden
Wijnen, gewone bieren, frisdranken en waters aan tafel inbegrepen
( tot na het hoofdgerecht :
67 €/pp

Restaurant Hyacinth