Chef kok Henk Blommaert en zijn medewerkers stellen U voor

Meerkeuzemenu voor de maand januari 2024

Verkrijgbaar vanaf vrijdag 5 januari.

Pro seco spumante

tabouleh met couscous, tomatenblokjes, feta, pijnboompitten, baba ganoush
gazpacho van spinazie en waterkers ,gerookte zalmforel, venkel gemarineerd
*
soepje van winterwortel en zoete aardappel, chorizo en sherry
**
sint- Jacobsvruchten, crème van bloemkool en truffelolie, oesterzwammen, blanke boter met bieslook
of
slaatje van huisgerookte eendenborst , rode kool, sinaasappel, noten, dressing van kriekbier
of
roodbaars, spaghetti van courgette, zalf pastinaak, mousseline met limoen, dille
***
Sorbet van frambozen
****
sliptongen, fris slaatje, citroen, tartaar, frietjes in ossewit gebakken
of
filet van fazant, zacht gegaard en geroosterd, witlof, appelpartjes,
knolselder, jus met veenbessen
of
chateaubriand kogel, winterse garnituur, gratin-aardappel,
jus met spek en zilveruitjes
*****
mattentaartje , crème Suisse, meloen, citrusvruchten en peperkoekijs
of
parfait met mascarpone, mandarijn en tijm
of
warm appel-bladerdeeg gebakje,
vanille roomijs en karamelsaus
******
koffie, thee of infusie
met zoetigheden
*******
Huiswijnen, gewone bieren, frisdranken en waters aan tafel inbegrepen tot na het hoofdgerecht
74€/pp