Chef kok “Henk Blommaert”stelt voor :
MEERKEUZEMENU juni 2024
verkrijgbaar vanaf vrijdag 31 mei
Aperitief
Sprankelende ijsgekoelde cava, geparfumeerd met siroop van violet
sashimi van tonijn, slaatje van radijs, dragon, citrusgel
slaatje met bouillie, gepekelde komkommer, remoulade
Soep
Soepje van prei en waterkers, kruidenkaas, croutons
VOORGERECHT
Artisanaal gerookte Schotse zalm, kroketjes met asperges , Romeinse sla, yoghurtdressing
of
Parmaham met cavaillon en honingmeloen, kerstomaat, pesto en mozzarella
of
Staartvis met paprika, courgette, crémé van aubergine, vierge- saus
Sorbet
Sorbet van doyennepeer en jenever
HOOFDGERECHT
3 sliptongetjes, in hoeveboter gebraden, fris slaatje
verse in ossenwit gebakken frietjes
of
Solomillo van Iberico haasje, zalf van gele wortel, tijm-honingsaus
of
Zeebaars geroosterd in kruiden-lookolie
wok- lentegroentjes, kriel-aardappel, mousseline van oude geuze
NaGERECHT
Panna cotta met kriek en kersen
of
Pêche melba (perzik, frambozen – en vanilleijs, amandel)
of
,Chocolademousse van Callebaut fondant, Engelse room, meringue
******
Koffie, thee of infusie
met zoetigheden
wijnen, gewone bieren, frisdranken en waters inbegrepen ( tot na het hoofdgerecht ) : 75 €/pp