Kreeftenmenu
Chef-kok Henk Blommaert en zijn medewerkers stellen U voor :
Kreeftenmenu
Verkrijgbaar vanaf vrijdag 5 januari na reservatie
Glas ijsgekoelde sprankelende champagne van het huis (brut)
Rivierkreeftjes , granny smith, aioli
Garnalen, roomkaas, paprika, bieslook,
Krab , advocado, sjalot, wasabi, sesam
*
Bisque van Oosterscheldekreeft
geschuimde room, vieux-cognac
**
Halve Canadeese kreeft en gamba
tzaziki – méli mélo van gekonfijte kerstomaatjes- kleine gemsla
dressing van bouillabaisse
***
Verfrissende sorbet van limoen
****
Halve Canadeese kreeft, gebakken in kruidenboter,
linguini , paprika, oesterzwammen, venkel,
*****
Dessertbord met zuur en zoet
******
Koffie, thee of infusie
met zoetigheden
Huiswijnen, gewone bieren, frisdranken en waters aan tafel inbegrepen tot na het hoofdgerecht :
85 €/pp
Aangepaste wijnen, gewone bieren, frisdranken en waters aan tafel inbegrepen tot na het hoofdgerecht :
98 €/pp