Chef kok “Henk Blommaert”stelt voor :

MEERKEUZEMENU maart 2024

verkrijgbaar vanaf vrijdag 1 maart

Aperitief

Crème de Bourgogne
bavarois van bloemkool, gerookte ham, grissini
quinoa met geconfijte tomaat, ansjovis

Soep

romig soepje van prei, knolselderreepjes en makreel

VOORGERECHT

gemarineerde Atlantische zalm met dille en nori, gepekelde radijsjes en ramanas
of
doornhaai “in ’t groen”, kruidig slaatje, bloedzuurkool en rucola
of
rode zeebarbeel, oesterzwammen, prei, sausje van “Oud Zottegems” en Zeebrugse garnaaltjes

Sorbet

Sorbet van mango

HOOFDGERECHT

sliptongen van de laatste sleep, in hoeveboter gebraden,
krokant slaatje en in ossenwit gebakken frietjes
of
filet van hoevekip, zacht gegaard in citroen-rozemarijn marinade,
boeketje van pril voorjaarsgroen,
gratinaardappel
of
gegrilde kogelfilet mignon, naar wens gebraden,
champignonroom- peperroom of provencaalse saus,
garnituur van voorjaarsgroenten,
verse in ossenwit gebakken frietjes

NaGERECHT

panna cotta met passievrucht en framboos
of
vanille roomijs met warme krieken
of
tiramisu
******
koffie, thee of infusie
*******
wijnen, gewone bieren, frisdranken en waters aan tafel inbegrepen (tot na het hoofdgerecht) :
75 €/pp

Restaurant 't Jagershof