Chef-kok Henk Blommaert en zijn team stellen voor :menu voor de maand maart

verkrijgbaar vanaf vrijdag 28 februari tot en met zondag 30 maart

parelende ijsgekoelde cava met een wolkje vlierbes
panna cotta van bloemkool, gerookte serranoham , tosti
quinoa met gekonfijte tomaat en makreel, ansjovisdressing
soepje van grijze garnalen en paprikroom
*
Sint Jacobsnootje, créme van chorizo, ricotta
groene asperge, komkommer, brioche
**
geroosterd kabeljauwhaasje
courgette, daslook, amandelmelk en kruidenolie
***
sorbet van frambozen
****
sliptongen gebraden in hoeveboter, slaatje en in ossenwit gebakken frietjes
of
filet van iberico zacht gegaard in kruiden marinade, seizoengroenten,,
gratin-aardappel,
*****
tartelette met chocolade, passievrucht en aardbei
aarbeienijs
******
koffie, thee of infusie
met zoetigheden
Wijnen, gewone bieren, frisdranken en waters aan tafel inbegrepen tot na het hoofdgerecht :
80 €/pp

Restaurant 't Jagershof