
Chef kok “Henk Blommaert”stelt voor :
MEERKEUZEMENU maart 2023
verkrijgbaar vanaf vrijdag 3 maart
Aperitief
Licht bitter aperitief van limoncello, cava en vruchtenlimonade
Bavarois van bloemkool, gerookte ham, grissini
Quinoa met gekonfijte tomaat, ansjovis
Soep
Romig soepje van prei, knolseldereepjes en makreel
VOORGERECHT
Gemarineerde zalm met dille, tzaziki, gepekelde venkel
of
Carpaccio van wit-blauw rund , caponata, rucola, olijfolie
of
Filet van tongschar, sausje van Zwalmse tripel, Parijse champignons
Sorbet
Sorbet van cavaillon meloen
HOOFDGERECHT
3 dagverse sliptongen, gebraden in hoeveboter , slaatje van voorjaarsgroenten en
in ossenwit gebakken frietjes
of
“Iberico” varkenslende ‚ zacht gegaard, seizoengroenten,
gratin-aardappel, Tierenteyn-mosterdsaus
of
Filet mignon ,gegrild, licht eik gerookt , gratin-aardappel met rozemarijn ,
groentjes , jus met Madeira en bonenkruid
NaGERECHT
Panna cotta met passievrucht en framboos
of
Vanille-ijs met warme krieken en slagroom
of
In het huis bereide tiramisu op een spiegel van rode vruchten
*
Koffie, thee of infuus
met zoetigheden
Wijnen, gewone bieren, frisdranken en waters aan tafel inbegrepen
(tot na het hoofdgerecht)
69 €/pp