Chef kok “Henk Blommaert”stelt voor :

MEERKEUZEMENU maart 2023

verkrijgbaar vanaf vrijdag 3 maart

Aperitief

Licht bitter aperitief van limoncello, cava en vruchtenlimonade
Bavarois van bloemkool, gerookte ham, grissini
Quinoa met gekonfijte tomaat, ansjovis

Soep

Romig soepje van prei, knolseldereepjes en makreel

VOORGERECHT

Gemarineerde zalm met dille, tzaziki, gepekelde venkel
of
Carpaccio van wit-blauw rund , caponata, rucola, olijfolie
of
Filet van tongschar, sausje van Zwalmse tripel, Parijse champignons

Sorbet

Sorbet van cavaillon meloen

HOOFDGERECHT

3 dagverse sliptongen, gebraden in hoeveboter , slaatje van voorjaarsgroenten en
in ossenwit gebakken frietjes
of
“Iberico” varkenslende ‚ zacht gegaard, seizoengroenten,
gratin-aardappel, Tierenteyn-mosterdsaus
of
Filet mignon ,gegrild, licht eik gerookt , gratin-aardappel met rozemarijn ,
groentjes , jus met Madeira en bonenkruid

NaGERECHT

Panna cotta met passievrucht en framboos
of
Vanille-ijs met warme krieken en slagroom
of
In het huis bereide tiramisu op een spiegel van rode vruchten
*
Koffie, thee of infuus
met zoetigheden
Wijnen, gewone bieren, frisdranken en waters aan tafel inbegrepen
(tot na het hoofdgerecht)
69 €/pp

Restaurant 't Jagershof