Chef kok “Henk Blommaert”stelt voor :
MEERKEUZEMENU maart 2024
verkrijgbaar vanaf vrijdag 1 maart
Aperitief
Crème de Bourgogne
bavarois van bloemkool, gerookte ham, grissini
quinoa met geconfijte tomaat, ansjovis
Soep
romig soepje van prei, knolselderreepjes en makreel
VOORGERECHT
gemarineerde Atlantische zalm met dille en nori, gepekelde radijsjes en ramanas
of
doornhaai “in ’t groen”, kruidig slaatje, bloedzuurkool en rucola
of
rode zeebarbeel, oesterzwammen, prei, sausje van “Oud Zottegems” en Zeebrugse garnaaltjes
Sorbet
Sorbet van mango
HOOFDGERECHT
sliptongen van de laatste sleep, in hoeveboter gebraden,
krokant slaatje en in ossenwit gebakken frietjes
of
filet van hoevekip, zacht gegaard in citroen-rozemarijn marinade,
boeketje van pril voorjaarsgroen,
gratinaardappel
of
gegrilde kogelfilet mignon, naar wens gebraden,
champignonroom- peperroom of provencaalse saus,
garnituur van voorjaarsgroenten,
verse in ossenwit gebakken frietjes
NaGERECHT
panna cotta met passievrucht en framboos
of
vanille roomijs met warme krieken
of
tiramisu
******
koffie, thee of infusie
*******
wijnen, gewone bieren, frisdranken en waters aan tafel inbegrepen (tot na het hoofdgerecht) :
75 €/pp