
Chef kok Henk Blommaert en zijn medewerkers stellen U voor
Meerkeuzemenu voor de maand maart 2025
verkrijgbaar vanaf vrijdag 28 februari tot en met zondag 30 maart
parelende ijsgekoelde cava met een wolkje vlierbes
panna cotta van bloemkool, gerookte serranoham , tosti
quinoa met gekonfijte tomaat en makreel, ansjovisdressing
soepje van grijze garnalen en paprikroom
*
Sint Jacobsnootje, créme van chorizo, ricotta
groene asperge, komkommer, brioche
**
geroosterd kabeljauwhaasje
courgette, daslook, amandelmelk en kruidenolie
***
sorbet van frambozen
****
sliptongen gebraden in hoeveboter, slaatje en in ossenwit gebakken frietjes
of
filet van iberico zacht gegaard in kruiden marinade, seizoengroenten,,
gratin-aardappel,
*****
tartelette met chocolade, passievrucht en aardbei
aarbeienijs
******
koffie, thee of infusie
met zoetigheden
Wijnen, gewone bieren, frisdranken en waters aan tafel inbegrepen tot na het hoofdgerecht :
80 €/pp