Chef kok Henk Blommaert en zijn medewerkers stellen U voor

menu voor de maand mei 2025

verkrijgbaar vanaf donderdag 1 mei tot en met zondag 1 juni

aperitief op de wijze van de Chef
velouté van asperges met kruidenroom
panna cotta van asperges met daslookpesto
tortilla met gerookte zalm, mousse van puntpaprika
*
kroketje van breydelham,
slaatje, quinoa met gekonfijte tomaat, kikkerwten en feta
gebakken buikspek, appel-sherryvinaigrette
**
sint-jacobsvrucht en tijgergarnalen
zalf van bloemkool, romanesco, jus van grijze garnalen
***
sorbet van cavaillon-meloen
****
sliptongen, gebakken in hoeveboter, slaatje en verse in ossenwit gebakken frietjes
of
suprème van parelhoen, gegaard in kruidenboter, ‘café de Paris‘
asperges, boontjes, aardappelmousseline met truffeltapenade
gevogeltejus met dragon
*****
citroencrème op een bodem van crumble biscuit, gekaramelliseerde meringue.
zoete aardbeien, vanilleijs
******
koffie, thee of infusie
met zoetigheden
wijnen, gewone bieren, frisdranken en waters aan tafel inbegrepen (tot na het hoofdgerecht)
80 €/pp