Chef-kok Henk Blommaert en zijn team stellen voor Moederdagmenu (verkrijgbaar op 10-11 en 12 mei na reservatie)

licht bitter aperitief van het huis
garnalen, quinoa met chili en spinazie , limoen
vitello tonnato, kappertjes , gel van waterkers
mousse van puntpaprika, zuiderse groentjes, chorizo en parmezaan
*
Soepje van asperge met Breydelham en kruidenroom
**
st jacobsvruchten, gebakken in hoeveboter,
bloemkool, shitake, mousseline met truffelolie
***
sorbet van citroen, scheutje huisbereide limoncello
****
Iberico solomio haas, zacht gegaard met salsa campera
gepofte aardappelpuree, groene en witte asperge, crème van pastinaak en knolselder,
*****
tiramisu , amaretto, amandel,
aardbeien
******
Koffie , thee of infusie
met zoetigheden

wijnen, gewone bieren, frisdranken en waters aan tafel inbegrepen tot na het hoofdgerecht
80 €/pp