Chef-kok Henk Blommaert en zijn team stellen voor
Moederdagmenu
(verkrijgbaar op 10-11 en 12 mei na reservatie)
licht bitter aperitief van het huis garnalen, quinoa met chili en spinazie , limoen vitello tonnato, kappertjes , gel van waterkers mousse van puntpaprika, zuiderse groentjes, chorizo en parmezaan * Soepje van asperge met Breydelham en kruidenroom ** st jacobsvruchten, gebakken in hoeveboter, bloemkool, shitake, mousseline met truffelolie *** sorbet van citroen, scheutje huisbereide limoncello **** Iberico solomio haas, zacht gegaard met salsa campera gepofte aardappelpuree, groene en witte asperge, crème van pastinaak en knolselder, ***** tiramisu , amaretto, amandel, aardbeien ****** Koffie , thee of infusie met zoetigheden
wijnen, gewone bieren, frisdranken en waters aan tafel inbegrepen tot na het hoofdgerecht 80 €/pp