paasmenu 2024

Verkrijgbaar op vrijdag 29, zaterdag 30 en zondag 31 maart
(na reservatie)

Aperitief van het huis

Warm eitje gevuld met gerookte zalm  en bieslook
bavarois van bloemkool, breydelham, truffeltapenade
quinoa , humus, Noordse garnaal
*

Velouté van  asperges met gerookt spek en kruidenroom
**

Geroosterde  kabeljauw geroosterd in saffraanolie
zalf van gele wortel,  groene asperges blanke boter met  dille
**

Sorbet van  mango  en munt
***

Kalfsvlees bullet ‚rosé‘ zachtgegaard met  Vadauvan masasla kruiden
zoete aardappel, gratin-dauphinois, voorjaarsgroentjes
sausje  van mosterd en porto
****

Paastaart ‚cheesecake‘ met citroen en advocaat
frambozencoulis,  chocolademousse fondant Callebaut
*****

Koffie ,thee of infusie met zoetigheden

80 € per persoon

Wijnen, gewone bieren, frisdranken en waters aan tafel inbegrepen tot na het hoofdgerecht)