paasmenu

Verkrijgbaar op vrijdag 7, zaterdag 8 en zondag 9 april (na reservatie)

Aperitief op de wijze van het huis
gemarineerde zalm met rose peper
gaspacho,
tartare van rode biet, appel en forel met mierikswortel

Velouté van asperges met Breydelham en kruidenroom

Dagverse filet van zeebaars, gebraden in olijfolie
zalf van erwten, tuinbonen, groene asperges,
blanke boter met dragon

Sorbet van passievruchten
—-
Kalfslende, traag gegaard, met rozemarijn en piment d‘ espelette,
pril voorjaarsgroen,
sausje van Tierenteynmosterd en oude Port
gratin van polderaardappelen
—–
Panna cotta met aardbeien,
creme chibouste,
Engelse room en munt
——
Koffie , thee of infusie met zoetigheden

75 €/pp

Wijnen, gewone bieren, frisdranken en waters aan tafel inbegrepen tot na het hoofdgerecht)

5/5
10/10