paasmenu 2024
Verkrijgbaar op vrijdag 29, zaterdag 30 en zondag 31 maart
(na reservatie)
Aperitief van het huis
Warm eitje gevuld met gerookte zalm en bieslook
bavarois van bloemkool, breydelham, truffeltapenade
quinoa , humus, Noordse garnaal
*
Velouté van asperges met gerookt spek en kruidenroom
**
Geroosterde kabeljauw geroosterd in saffraanolie
zalf van gele wortel, groene asperges blanke boter met dille
**
Sorbet van mango en munt
***
Kalfsvlees bullet ‚rosé‘ zachtgegaard met Vadauvan masasla kruiden
zoete aardappel, gratin-dauphinois, voorjaarsgroentjes
sausje van mosterd en porto
****
Paastaart ‚cheesecake‘ met citroen en advocaat
frambozencoulis, chocolademousse fondant Callebaut
*****
Koffie ,thee of infusie met zoetigheden
80 € per persoon
Wijnen, gewone bieren, frisdranken en waters aan tafel inbegrepen tot na het hoofdgerecht)