Spring naar de inhoud
Menu
Home
Kaartgerechten
Lunch
Suggesties
Wildmenu
Wijnkaart
Dranken
Contact
Menu
Home
Kaartgerechten
Lunch
Suggesties
Wildmenu
Wijnkaart
Dranken
Contact
Chef-kok Henk Blommaert
en zijn team stellen voor
Voorgerecht
Vers bereide garnaalkroketten, geserveerd met een fris slaatje en vinaigrette van witte balsamico
€17.00
Assortiment tomaatjes, mozzarella en huisgemaakte pesto ( veggie)
€17.00
Soep
Soepje van de dag
€8.00
Rijkelijk gevulde vissoep
€12.00
Hoofdgerecht
Haasje van aan de lijn gevangen kabeljauw, seizoensgarnituur, preiaardappelen, blanke boter en basilicum
€29.00
Lamsnootje, in thymboter gebraden, shi take, zalf van wortel, groene asperge, jus van graanmosterd en aardappel-wedges met oregano
€28.00
Stoofpotje van varkenswangen in "Ename Dubbel", krokant slaatje, mayonaise en verse frietjes in ossenwit
€23.00
Gegratineerd pannetje van de visser met rivierkreeftjes, garnalen, dagvers gevangen Noordzeevis, en paddenstoelen
€23.00
Nagerecht
Crème brulée op "Catalaanse" wijze
€8.00
Moelleux met vanilleroomijs en frisse munt
€12.00
Luchtige mousse van fondant Callebaut callets
€8.00