Chef-kok Henk Blommaert

en zijn team stellen voor

Voorgerecht

Vers bereide garnaalkroketten, geserveerd met een fris slaatje en vinaigrette van witte balsamico

€17.00

Assortiment tomaatjes, mozzarella en huisgemaakte pesto ( veggie)

€17.00

Soep

Soepje van de dag

€8.00

Rijkelijk gevulde vissoep

€12.00

Hoofdgerecht

Haasje van aan de lijn gevangen kabeljauw, seizoensgarnituur, preiaardappelen, blanke boter en basilicum

€29.00

Lamsnootje, in thymboter gebraden, shi take, zalf van wortel, groene asperge, jus van graanmosterd en aardappel-wedges met oregano

€28.00

Stoofpotje van varkenswangen in "Ename Dubbel", krokant slaatje, mayonaise en verse frietjes in ossenwit

€23.00

Gegratineerd pannetje van de visser met rivierkreeftjes, garnalen, dagvers gevangen Noordzeevis, en paddenstoelen

€23.00

Nagerecht

Crème brulée op "Catalaanse" wijze

€8.00

Moelleux met vanilleroomijs en frisse munt

€12.00

Luchtige mousse van fondant Callebaut callets

€8.00