Vaderdag menu

Verkrijgbaar op 9, 10, 11 en 16, 17, 18 juni na reservatie


Aperitief van het huis met passoa, sinaasappelsap, cointreau en gin
degustatiebordje
serrano ham met kruiden geitenkaas , meloen
Slaatje met quinoa , gerookte zalm , gekonfijte citroen
gaspacho van tomaat en komkommer, basilicum

Soepje van waterkers met mascarpone en geroosterde amandelen

Filet van schelvishaasje geroosterd in olijfolie , gamba gegrild
parelcouscous met inktvis en paprika
blanke boter met dille

sorbet citroen en scheutje jenever en meringue

Lendestuk van wit-blauw, gegrild met zuiderse kruiden
lentegroentjes, aardappelgratin
kalfjus met oude Porto

Chocoladmousse ‘ Callebaut ‚ vanilleijs
aardbeien, Engelse room , munt

Koffie, thee of infusie
met zoetigheden

Wijnen, gewone bierden, frisdranken en waters aan tafel inbegrepen
(tot na het hoofdgerecht) : 75 €/pp

Gewone bieren, Jupiler, Hoegaarden en kriek Lindemans.
Voor alle andere bieren wordt suplement van 2,5€ per consuptie aangerekend.