Vaderdag menu
Verkrijgbaar na reservatie op 8 en 9 juni
sprankelende aperitief “van het huis”
vergezeld van een degustatiebordje
serrano ham met kruidige geitenkaas, zoete meloen
slaatje met quinoa, gerookte zalm, gekonfijte citroen
bouillabaisse, venkel rivierkreeftjes,
—
soepje van pittige waterkers, mascarpone en geroosterde amandelen
—
filet van schelvishaasje, geroosterd in olijfolie, inktvis en gegrilde gamba,
parelcouscous en paprika, blanke boter met dille
—
verfrissende sorbet van limoen, een scheutje jenever en meringue
—
in zuiderse kruiden gegrild haasje van Iberico, groene asperges, zalf van gele wortel,
gratin van polderaardappelen, kalfjus met oude Porto
—
taartje van Callebautchocolade‚ romig vanilleijs,
crème chibouste, zoete aardbeien, Engelse room en frisse munt
—
Koffie, thee of infusie
met zoetigheden
Wijnen, gewone bierden, frisdranken en waters aan tafel inbegrepen
(tot na het hoofdgerecht) : 83 €/pp