Vaderdag menu

Verkrijgbaar na reservatie op 8 en 9 juni

sprankelende aperitief “van het huis”
vergezeld van een degustatiebordje
serrano ham met kruidige geitenkaas, zoete meloen
slaatje met quinoa, gerookte zalm, gekonfijte citroen
bouillabaisse, venkel rivierkreeftjes,

soepje van pittige waterkers, mascarpone en geroosterde amandelen

filet van schelvishaasje, geroosterd in olijfolie, inktvis en gegrilde gamba,
parelcouscous en paprika, blanke boter met dille

verfrissende sorbet van limoen, een scheutje jenever en meringue

in zuiderse kruiden gegrild haasje van Iberico, groene asperges, zalf van gele wortel,
gratin van polderaardappelen, kalfjus met oude Porto

taartje van Callebautchocolade‚ romig vanilleijs,
crème chibouste, zoete aardbeien, Engelse room en frisse munt

Koffie, thee of infusie
met zoetigheden

Wijnen, gewone bierden, frisdranken en waters aan tafel inbegrepen
(tot na het hoofdgerecht) : 83 €/pp