VALENTIJNSMENU 2024

verkrijgbaar op 9, 10, 11 en 14 februari (na voorafgaande reservatie)

Chef-Kok ” HENK BLOMMAERT ” en zijn team stellen voor

Glas champagne van het huis
rauwe Zeeuwse oester met citroen
gegratineerde Zeeuwse oester met prei en grijze garnalen
krokantje, gerookt zalmhaasje,
panna cotta van bloemkool, truffeltapenade
*
romige Thaise rode curry, wortel-en gembersoep
met pecannoten en blokjes zoete aardappel
**
halve Canadeese kreeft
in sausje van Ricard en kruiudenboter
***
sorbet met passie en scheutje zoete likeur
****
filet van lomo Iberico, zalf van knolselder, winterse garnituur,
gratin-aardappel, sausje met oude porto
*****
valentijnsgebakje ,
chocolade, bloedappelsien
******
koffie, thee of infusie
met hartige zoetigheden
*******
aangepaste wijnen, gewone bieren, frisdranken en waters aan tafel inbegrepen
(tot na het hoofdgerecht) :
85 €/pp

Restaurant t Jagershof