VALENTIJNSMENU 2023

Verkrijgbaar op vrijdag 10, zaterdag 11, zondag 12 en dinsdag 14 februari
na reservatie

Chef-Kok ” HENK BLOMMAERT ” en zijn team stellen voor

Glas Champagne van het huis
Zeeuwse creuse
Soepje van mosseltjes en Zeebrugse grijze garnalen

Bisque van schaaldieren ,
een wolkje oude calvados en paprikaroom

Haasje van kabeljauw, onder parmezaan- kruidenkorst
zalf van winterwortel, groene asperges, ,blanke boter

Sorbet van passievruchten

Chateaubriand, naar wens gebakken, met oregano en tijm
aubergine, gratin-aardappelen,
voorjaarsgroentjes, kalfsjus met merlot wijn

Smeuig ijs van speculoos ,
chocolademousse,
coulis met‘ bols, parfait d‘ amour‘ , citrusvruchten

Koffie , thee of infusie
met hartige zoetigheden

Aangepaste wijnen, gewone bieren, frisdranken en waters inbegrepen
(tot na het hoofdgerecht)
75€/pp

Restaurant t Jagershof