
VALENTIJNSMENU 2023
Verkrijgbaar op vrijdag 10, zaterdag 11, zondag 12 en dinsdag 14 februari
na reservatie
Chef-Kok ” HENK BLOMMAERT ” en zijn team stellen voor
Glas Champagne van het huis
Zeeuwse creuse
Soepje van mosseltjes en Zeebrugse grijze garnalen
—
Bisque van schaaldieren ,
een wolkje oude calvados en paprikaroom
—
Haasje van kabeljauw, onder parmezaan- kruidenkorst
zalf van winterwortel, groene asperges, ,blanke boter
—
Sorbet van passievruchten
—
Chateaubriand, naar wens gebakken, met oregano en tijm
aubergine, gratin-aardappelen,
voorjaarsgroentjes, kalfsjus met merlot wijn
—
Smeuig ijs van speculoos ,
chocolademousse,
coulis met‘ bols, parfait d‘ amour‘ , citrusvruchten
—
Koffie , thee of infusie
met hartige zoetigheden
Aangepaste wijnen, gewone bieren, frisdranken en waters inbegrepen
(tot na het hoofdgerecht)
75€/pp