Chef kok Henk Blommaert en zijn medewerkers stellen U voor

Valentijnsmenu

verkrijgbaar na reservatie op vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 februari

Glas Champagne, brut, Neret-Vély Vauchamps
Zeeuwse creuse, komkommer en Yerba maté thee
choggiabiet, gerookte eend, appel en honing
rilette van forel, bieslook, waterkers en kaviaar van forel
*
Wilde Schotse zalm, zacht gerookt, gemarineerd, tartaar
panna cotta van groene curry
vinaigrette van appel en kalamansi
**
Noorse skrei, geroosterd in kruidenolie,
brandade met pastinaak, groene asperge, mousseline met limoen
***
sorbet vol passie
****
Mignon van het kalf,
oesterzwammen, crème van wortel, jus met oregano, gratin van aardappelen
*****
liefdesdessert om te delen
panna cotta van bloedappelsien
luchtig taartje van witte chocolademousse met frambozen
zoete aardbeien met verse slagroom en frisse munt
crème brulée
******
KoMie, thee of infusie
met zoetjes
Wijnen, gewone bieren, frisdranken en waters aan tafel inbegrepen tot na het hoofdgerecht :
90 €/pp