Aperitief
Chef -kok Henk Blommaert stelt voor :
Wildmenu
Dit menu is verkrijgbaar vanaf 20 oktober tot en met 17 december
Kir “Royal”
Terrine van haas, chutney, rode ui en mango
carpaccio van hert, walnoot, kweepeer
huisgerookte eend, biet, citrusvrucht
*
Soepje van knolselder, crumble van ever en pijnboompitten
olie van zwarte truDel
**
Filet van fazant, zacht gegaard, gestoofd witlof en gebakken appeltje,
jus van gevogelte en Adriaan Brouwer “dark gold”
***
Sorbet van bosvruchten
****
Topsite van hertenkalf met jeneverbessen,
puree van pastinaak, oesterzwam, herfstgroenten, poivradesaus
*****
doyenne peer, vanilleijs, chocolade, speculoos
******
Koffie, thee of infusie
met zoetigheden
*******
aangepaste wijnen, gewone bieren, frisdranken en waters aan tafel inbegrepen
(tot na het hoofdgerecht) :
80 €/pp