logo


Koude voorgerechten.

 

Carpaccio van Belgisch wit blauw, olijfolie van de eerste persing , kappers pijnboompitten en Parmesaanse schilfers : 20 €

Artisanaal gerookte Schotse zalm met snippers van ui en citroen : 18 €

 

 

 

 

***************

Warme voorgerechten

 

Gamba met look, chillipeper en koreander : 20 €   

Scampi Armoricaine, diabolique of in looksausje : 19 €

Kaas - en garnaalkroket : 13 €

 

 

 

 

Hoofdgerechten met vlees      

 

Filet mignon, naar wens gebakken, met krokant slaatje en verse frietjes : 24 €

 

Côte à l'os (ca 1200gr), fris slaatje en verse frietjes ( 2 cvts) : 57 €

 

Chateaubriand, van Belgisch wit blauw rund, garnituur van streekeigen groen en verse frietjes : 57 € (2cvts)

Steak tartaar van het huis : 23€

Ierse Ribeye, garnituur van seizoensgroenten en verse frietjes : 32 €

 

Sauzen naar keuze : Champignon-roomsaus, peper-roomsaus, béarnaisesaus : 3 € :

 

Varkenswangen, tierenteyn mosterd, dubbele enamne en frietjes 23€

 

 

 

 

***************

Hoofdgerechten met vis

 

 

Roggevleugel, gebraden in hoeveboter, kappertjes en aardappelpuree : 25 €

 

Vis van de maand , seizoensgroentjes en blanke boter : 28 €

 

Gebakken slibtongetjes met krokant slaatje en frietjes : 25 €

 

Gamba met chilipeper, look en koreander : 29 €

 

Scampi in Armoricaine, Diabolique of in looksaus : 25 €

 

Zeetong " meuniere" : 37€

Paling in het groen : 29 €

Paling gebakken : 27 €

Paling ' oud zottegemse met grijze garnalen : 29€

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nagerechten

 

Vanillie ijs met aardbei : 9 €

Dame Blanche : 8 €

Panna cotta met aardbei : 9 €

 Sorbet : 8 €

In het huis bereide mousse van Callebautchocolade : 8,00 €

 

*****************