Koude voorgerechten.
Carpaccio van Belgisch wit blauw, olijfolie van de eerste persing , kappers pijnboompitten en Parmesaanse schilfers : 20 €
Artisanaal gerookte Schotse zalm met snippers van ui en citroen : 18 €
***************
Warme voorgerechten
Gamba met look, chillipeper en koreander : 20 €
Scampi Armoricaine, diabolique of in looksausje : 19 €
Kaas - en garnaalkroket : 13 €
Hoofdgerechten met vlees
Filet mignon, naar wens gebakken, met krokant slaatje en verse frietjes : 24 €
Côte à l'os (ca 1200gr), fris slaatje en verse frietjes ( 2 cvts) : 57 €
Chateaubriand, van Belgisch wit blauw rund, garnituur van streekeigen groen en verse frietjes : 57 € (2cvts)
Steak tartaar van het huis : 23€
Ierse Ribeye, garnituur van seizoensgroenten en verse frietjes : 32 €
Sauzen naar keuze : Champignon-roomsaus, peper-roomsaus, béarnaisesaus : 3 € :
Varkenswangen, tierenteyn mosterd, dubbele enamne en frietjes 23€
***************
Hoofdgerechten met vis
Roggevleugel, gebraden in hoeveboter, kappertjes en aardappelpuree : 25 €
Vis van de maand , seizoensgroentjes en blanke boter : 28 €
Gebakken slibtongetjes met krokant slaatje en frietjes : 25 €
Gamba met chilipeper, look en koreander : 29 €
Scampi in Armoricaine, Diabolique of in looksaus : 25 €
Zeetong " meuniere" : 37€
Paling in het groen : 29 €
Paling gebakken : 27 €
Paling ' oud zottegemse met grijze garnalen : 29€
Nagerechten
Vanillie ijs met aardbei : 9 €
Dame Blanche : 8 €
Panna cotta met aardbei : 9 €
Sorbet : 8 €
In het huis bereide mousse van Callebautchocolade : 8,00 €
*****************