logo


Geachte klant,

Elke maandagdag en vrijdag een heerlijke lunch klaargemaakt in eigen keuken

met dagverse eerste kwaliteitsproducten

 

 

 

Hapje

Dagverse soep (of voorgerecht)

hoofdgerecht

IJs, chocolademousse of koffie

 

 

*******************************************************

maandag 1 april

 

hapje vooraf

Soep van de dag

of

Carpacio van wit blauw rund met parmesaanse schilfers en olijfolie van de eerste persing (voorgerecht)

 

Steak met romige champignonsaus, verse frietjes en krokant slaatje

 

Chocolademousse, dame blanche of koffie

****

 

vrijdag 5 april

Hapje vooraf,

 

Soep van de dag

of

Lauwwarm geiten,kaasje met vloeibare zoete accaciahoning( voorgerecht )

 

Goudbrasem (dorade) met groentenratatouille en aardappelpuree

 

Chocolademousse, dame blanche of koffie

******

 

 

maandag 8 april

 

Hapje vooraf

Soep van de dag

of

Artisanaal gerookte Schotse zalm met snipperui en citroen (voorgerecht)

 

Varkenshaasje in bordelaise, garnituur van voorjaarsgroen en aardappelkroketten

 

Dame blanche, chocolademousse of koffie

****

 

vrijdag 12 april

 

 

Hapje vooraf 

Soep van de dag

of

Garnaalcocktail (voorgerecht)

 

Haasje van aan de lijn gevangen kabeljauw (skrei) met tomaat en mozarella

 

Dame blanche, chocolademousse of koffie

 

****

 

maandag 15 april

 

Hapje vooraf 

Soep van de dag

of

Venusschelpen,  traag gegaard in lookboter (voorgerecht)

 

Stoverij op grootmoeders wijze met krokant slaatje, mayonaise en verse frietjes

 

Dame blanche, chocolademousse of koffie

 

****

 

 

vrijdag 19 april

 

Hapje vooraf

Soep van de dag

of

Black tiger scampi in zachte armoricaine( voorgerecht) 

 

Aan de lijn gevangen zalmforel met aardappelpuree en rode biet

 

Dame Blanche, chocolademousse of koffie

****

 

Maandag 22 april

 

Hapje vooraf

Soep van de dag

of

Loempia van kip met chilisaus (voorgerecht)

 

Varkensgebraad met kaas en hesp,  sausje van champignons en aardappelkroketten

 

Dame blanche, chocolademousse of koffie

****

 

vrijdag 26 april

 

Hapje vooraf

Soep van de dag

of

Duo van kaas en garnaalkroketten (voorgerecht)

 

Filet van pladijs,mousseline sausje, krokant vers slaatje,  citroen en verse frietjes

 

Dame blanche, chocolademousse of koffie

 

 

*****

 

maandag 29 april

 

Hapje vooraf

Soep van de dag

of

Toast Champignon ( voorgerecht)

 

Cotelet van brasvarken met blackwemlsaus en pommes duchesses

 

Dame blanche, chocolademousse of koffie

*************************************************