logo


Geachte klant,

Elke maandagdag en vrijdag een heerlijke lunch klaargemaakt in eigen keuken

met dagverse eerste kwaliteitsproducten

 

 

 

Hapje

Dagverse soep (of voorgerecht)

hoofdgerecht

IJs, chocolademousse of koffie

 

 

*******************************************************

Vrijdag 1 februari

 

hapje vooraf

Soep van de dag

of

Loempia met chilisaus(voorgerecht)

 

Filet van dorade met ratatouille van groenten en aardappelpuree

 

Chocolademousse, dame blanche of koffie

****

 

Maandag 4 februari

 

Hapje vooraf,

 

Soep van de dag

of

Toast champignon met rocquefort-kaas ( voorgerecht )

 

Kalfsfricassé met jonge wortelen en aardappelkroketten

 

Chocolademousse, dame blanche of koffie

******

 

 

vrijdag 8 februari

 

Hapje vooraf

Soep van de dag

of

Bordje met artisanaal gerookte zalm, snipperui en citroen (voorgerecht)

 

Haasje van aan de lijn gevangen kabeljauw in korstig spek, kruidensausje en puree van spinazie

 

Dame blanche, chocolademousse of koffie

****

 

Maandag 11 februari

 

Hapje vooraf 

Soep van de dag

of

Carpaccio van rund met schilfers van Parmesan en rucola(voorgerecht)

 

Varkenshaasje in donkere jus, champignons, pommes duchesses en warme seizoensgroenten

 

Dame blanche, chocolademousse of koffie

 

****

 

Vrijdag 15 februari

 

Hapje vooraf 

Soep van de dag

of

Fish sticks met tartare (voorgerecht)

 

Rolletjes van tongschar in een sausje van Zeebrugse garnalen, broccoli

en pommes duchesses

 

Dame blanche, chocolademousse of koffie

 

****

 

 

Maandag 18 februari

 

Hapje vooraf

Soep van de dag

of

Duo van kaas- en garnaalkroketten ( voorgerecht) 

 

Stoverij op grootmoeders wijze, krokant slaatje en verse frietjes

 

Dame Blanche, chocolademousse of koffie

****

 

Vrijdag 22 februari

 

Hapje vooraf

Soep van de dag

of

Scampi in romige armoricaine(voorgerecht)

 

Filet van aan de lijn gevangen pladijs, citroen en verse frietjes

 

Dame blanche, chocolademousse of koffie

****

 

maandag 25 februari

 

Hapje vooraf

Soep van de dag

of

Parmaham met zoete meloen (voorgerecht)

 

Steak van belgisch wit blauw, champignonsaus, krokant winters slaatje en verse frietjes

 

Dame blanche, chocolademousse of koffie

 

 

****************