logo


Geachte klant,

Elke maandagdag en vrijdag een heerlijke lunch klaargemaakt in eigen keuken

met dagverse eerste kwaliteitsproducten

 

 

 

Hapje

Dagverse soep (of voorgerecht)

hoofdgerecht

IJs, chocolademousse of koffie

 

 

*******************************************************

 

 

vrijdag 31 mei

 

Hapje vooraf

Soep van de dag

of

Carpaccio van tonijn (voorgerecht)

ruccola

schilfers van Parmesan

en olijfolie van de eerste persing

*

Filet van roodbaars

kurkumasaus, krokant slaatje

en puree van jonge spinazie

*

Dame blanche, chocolademousse of koffie

 

 

*****

 

Maandag 3 juni

 

Hapje vooraf

 

Soep van de dag

of

Scampi Armoricaine (voorgerecht)

*

In het huis bereide stoofcarbonaden op grootmoeders wijze,

krokant slaatje en verse frietjes

*

 

Dame blanche, chocolademousse of koffie

****

vrijdag 7 juni

 

 

hapje vooraf

Soep van de dag

of

Twee garnaalkroketten (voorgerecht)

*

Haasje van aan de lijn gevangen kabeljauw,

sausje van prei en puree van polderaardappelen

*

Dame blanche, chocolademousse of koffie

****

 

Vrijdag 14 juni

 

Hapje vooraf

 

Soep van de dag

of

Asperges met gerookte zalm( voorgerecht )

*

Rolletjes van tongschar, puree van spinazie en kruidensaus

*

Dame blanche, chocolademousse of koffie

***

 

Maandag 17 juni

 

Hapje vooraf

 

Soep van de dag

of 

Parmaham met zoete meloen ( voorgerecht )

*

Varkenshaasje in donkere jus,

champignons en aardappelkroketten

*

Dame blanche, chocolademousse of koffie

***

 

vrijdag 21 juni

 

Hapje vooraf

 

Soep van dd dag

of

Fish sticks met tartaresaus( voorgerecht )

*

Dagverse filet van pladijs, krokant slaatje, en verse frietjes

*

Dame blanche, chocolademousse of koffie

***

 

Maandag24 juni

 

Hapje vooraf

 

Soep van de dag

of

Artisanaal gerookte Schotse zalm met snipperui en citroen (voorgerecht )

*

Koude vleesschotel met salade van polderaardappelen

*

Dame blanche, chocolademousse of koffie

***

 

Vrijdag28 juni

 

Hapje vooraf

Soep van de dag

of

Toast champignon (voorgerecht)

*

Perzik gevuld met tonijn

cocktailsausje en koude pasta

 

*

Dame blanche, chocolademousse of koffie

***************************************************